Nick Diazin nettoarvo: Wiki, naimisissa, perhe, häät, palkka, sisarukset

Anonim

Nick Diazin nettovarallisuus on 3 miljoonaa dollaria

Nick Diazin Wiki-elämäkerta

Nickolas Robert Diaz syntyi 2. elokuuta 1983 Stocktonissa, Kaliforniassa Yhdysvalloissa, ja hän oli seka-amerikkalaista syntyperää. Hän on sekataistelulaji, joka tällä hetkellä osallistuu Ultimate Fighting Championshipiin. Nick Diaz on WEC:n välisarjan mestaruuden ja Strikeforcen välisarjan mestaruuden voittaja. Diaz on brasilialaisen Jui Jitsun mustan vyön omistaja. Hän on toiminut urheilualalla vuodesta 2001.

Nick Diazin nettoarvo on 3 miljoonaa dollaria

Mietit, onko niin monta palkintoa omistava kamppailulaji rikas? On raportoitu, että Nick Diazin nettovarallisuuden kokonaismäärä on tänään 3 miljoonaa dollaria. Hänen rikkautensa päälähde on urheilu, tarkemmin sanottuna sekataistelulajit.

Urheilijan lapsuus oli melko rankka, sillä hän varttui ilman isäänsä ja joutui vahvempien ja isompien lasten kiusatuksi. Koulussa opiskellessaan hän kuului uimajoukkueeseen, mikä auttoi häntä kehittämään kestävyyttä. Teini-ikäisenä hän aloitti aikido- ja karateharjoittelun, joista hän piti hyötyä taistellessaan itsensä puolesta, ja osallistui myös painiturnauksiin. Tällä tavalla sekataistelulajit olivat erittäin merkittäviä, koska niistä tuli paitsi työkalu kiusaajien välttämiseen, myös hänen rikkautensa lähde. Tämän lisäksi hän osallistui jatkuvasti triathlon-kilpailuihin. Huolimatta siitä, että hän oli hyvä urheilija, Nick ei ollut kiinnostunut opiskelusta, ja sen seurauksena hän keskeytti lukion ryhtyäkseen urheiluun. Valeri Ignatov, bulgarialainen sambon mestari, aloitti harjoittelun sambossa. Diaz on koulutettu samalla sohvalla tähän asti.

Nick Diaz debytoi ammattilaisurheilussa vuonna 2001. Ensimmäisellä voitolla, jonka hän onnistui saavuttamaan heti 18-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen, alkoi loputtomien taisteluiden aika. Onneksi sitä ei peittänyt vain tappion suru, vaan myös monien voittojen ilo. Nick Diaz voitti Ultimate Fighting Championshipin ja palkittiin Fight of the Night -palkinnolla voitostaan B. J. Pennia vastaan ja Submussion on the Night voitosta Josh Neeria vastaan. Lisäksi hän voitti Strikeforcen keskisarjan mestaruuden ja hänet on kutsuttu kolme kertaa menestyneimmäksi keskisarjan puolustukseksi ja kolme kertaa peräkkäisimmäksi keskisarjan puolustukseksi.

Jatkakseen Diaz voitti WEC:n välisarjan mestaruuden. Lisäksi hän voitti IFC USA:n ja IFA Americasin välisarjan mestaruuden kansainvälisessä taistelumestaruuskilpailussa. Hän sai kaksi Sherdog Awards -palkintoa vuoden 2011 kierroksesta (Paul Daleyn kanssa) ja All-Vilence First Team 2011 -palkinnosta. Tämän lisäksi hän oli myös menestynyt Jiu-Jitsu-taistelija. Hänestä tuli purppuran vyön kultamitalisti vuonna 2004 ja hän voitti Pan-Amerikan ruskean vyön keskipainoluokan mestaruuden Pan-Amerikan mestaruuden jiu jitsussa. Lienee tarpeetonta mainita, että kaikki nuo voitot ovat lisänneet hänen varallisuuttaan huomattavasti.

On kuitenkin mahdollista, että Nick Diaz jää eläkkeelle äskettäin tehdyissä testeissä ilmeisesti havaitun väitetyn huumeiden väärinkäytön seurauksena.

Hänen yksityiselämässään liikkuu paljon huhuja siitä, että Nick Diazilla on tyttöystäviä, mutta mitään tai ketään ei tueta.