James Toneyn nettoarvo: Wiki, naimisissa, perhe, häät, palkka, sisarukset

Anonim

James Toneyn nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria

James Toney Wiki -elämäkerta

James Nathaniel Toney syntyi 24. elokuuta 1968 Grand Rapidsissa, Michiganissa Yhdysvalloissa. Hän on ammattinyrkkeilijä, joka tunnetaan parhaiten entisenä kolmen painon maailmanmestarina. Hän voitti useita titteleitä uransa aikana ja sai lukuisia tunnustuksia. Kaikki hänen ponnistelunsa ovat auttaneet saamaan hänen nettovarallisuutensa siihen, missä se on nykyään.

Kuinka rikas James Toney on? Vuoden 2016 puolivälistä lähtien lähteet arvioivat nettovarallisuuden olevan 2 miljoonaa dollaria, enimmäkseen ansaittu menestyksekkäällä nyrkkeilyuran kautta ja ansainnut merkittävän summan suurista taisteluista. Hän on myös kokeillut sekataistelulajeja ja näyttelemistä. Kun hän jatkaa uraansa, hänen varallisuutensa odotetaan kasvavan.

James Toneyn nettoarvo on 2 miljoonaa dollaria

Ennen nyrkkeilyuran aloittamista Toney pelasi jalkapalloa ja sai stipendin Länsi-Michiganista. Hän ei kuitenkaan kokenut joukkueurheilun olevan häntä varten, joten hän siirtyi yksinlajeihin, jotka johtivat nyrkkeilyyn. Jamesilla oli lyhyt mutta menestyksekäs amatööriura, ja hän teki ennätyksen 33-2, joista 32 voitti tyrmäyksellä. Sitten hän teki ammattidebyyttinsä lokakuussa 1988 kukistaen Stephen Leen teknisellä tyrmäyksellä. Hän aloitti harjoittelun Gregory Owensin kanssa ja sai lempinimen "Lights Out". Uransa aikana hän työskenteli Johnny "Ace" Smithin, Jackie Kallenin kanssa ja harjoitteli lopulta Emanuel Stewardin kanssa, joka kehitti "vanhan koulun" taistelutyylinsä.

Vuonna 1991 James voitti IBF:n keskisarjan mestaruuden tyrmäyttämällä Michael Nunnin ottelunsa 11. kierroksella. vaikka hän oli altavastaaja. Hän jatkoi taistelua keskisarjassa puolustaen titteliään useita kertoja, vaikka jotkin näistä taisteluista olivat kiistanalaisia, erityisesti taistelu Dave Tiberiä vastaan, mikä sai hallituksen tutkimaan mahdollista korruptiota urheilussa. Hän voitti Reggie Johnsonin jaetulla päätöksellä ja pelasi tasapelin Mike McCallumia vastaan, säilyttäen tittelinsä. McCallum-ottelun jälkeen Toney nousi superkeskisarjaan. Sitten hän taisteli Iran Barkleya vastaan IBF:n superkeskisarjan mestaruudesta ja voitti 9. erän, kun Iranin valmentaja vaati ottelun keskeyttämistä nyrkkeilijän vammojen vuoksi. Toney jatkoi ja voitti viisi ottelua vuonna 1993 kukistaen Tony "The Punching Postman" Thorntonin ja aiemmin voittamattoman Tim Littlesin. Sitten hän tyrmäsi prinssi Charles Williamsin heidän ottelunsa 12. ja viimeisellä kierroksella ja saattoi hänet taistelemaan voittamatonta olympiahopeaa vastaan Roy Jones, Jr. Roy voittaisi selvällä päätöksellä Jamesia vastaan, joka sitten siirtyi valoon. raskaansarjan, jonka Montell Griffin voitti. Hän jatkoi taisteluaan kevyen raskaansarjan, raskaansarjan ja risteilysarjan sarjassa seuraaviin otteluihinsa.

Toney otti sitten jonkin aikaa pois kehästä ja palasi vuonna 1999 kukistaakseen entiset mestarit Steve Littlen, Saul Montanan ja Adolpho Washingtonin. Sitten hän voitti Jason Robinsonin saadakseen hänet taistelemaan risteilysarjan mestarin Vassili Jirovin kanssa vuonna 2003, ja Toney tyrmäsi voittamattoman Vassilyn 12. kierroksella vahvistaen hänen asemaansa kolmen painon maailmanmestarina, ja hänet palkittiin "Fight". vuoden” ja Ring-lehden”Vuoden paluu”. Sitten hän siirtyi raskaansarjan sarjaan, toivoen voivansa mestaruuden, ja voitti Evander Holyfieldin ja Rydell Bookerin, ennen kuin kohtasi John Ruizin, voittaen ottelun yksimielisellä divisioonalla ja WBA:n raskaansarjan mestaruuden. Huumeiden testin epäonnistumisen vuoksi ottelua pidettiin kuitenkin ei-kilpailuna ja häneltä evättiin titteli. Hän jatkoi taistelua vuoteen 2013 asti ja jäi sitten eläkkeelle ennen kuin palasi vuonna 2015 tappiolla Charles Ellisille.

Hänen henkilökohtaisessa elämässään tiedetään, että James on naimisissa Angie Toneyn kanssa, vaikka heidän suhteestaan ei ole saatavilla paljon muuta tietoa. Hän pitää keilailusta, mutta halusi alun perin pelata NFL:ssä. Hän nimeää "Sugar" Ray Robinsonin lapsuuden sankariksi.