Robert Guerreron nettoarvo: Wiki, naimisissa, perhe, häät, palkka, sisarukset

Anonim

Robert Joseph Guerreron nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria

Robert Joseph Guerrero Wiki -elämäkerta

Robert Joseph Guerrero syntyi 27. maaliskuuta 1983 Gilroyssa, Kaliforniassa Yhdysvalloissa. Hän on ammattinyrkkeilijä, joka tunnetaan parhaiten höyhensarjan ja superhöyhensarjan entisenä maailmanmestarina. Hän piti aiemmin myös välivaiheen kevyensarjan ja välivaiheen keskisarjan mestaruutta. Kaikki hänen ponnistelunsa ovat auttaneet saamaan hänen nettovarallisuutensa siihen, missä se on nykyään.

Kuinka rikas Robert Guerrero on? Vuoden 2016 puolivälissä lähteet arvioivat nettovarallisuuden olevan 5 miljoonaa dollaria, ja se on ansaittu enimmäkseen nyrkkeilyn menestyksestä. Hän on pelannut yli 38 ammattilaisottelua uransa aikana, mukaan lukien 17 ensimmäistä voittoaan. Hänestä on tehty myös dokumentti, ja hänen uransa jatkaessa hänen varallisuutensa todennäköisesti myös kasvaa.

Robert Guerreron nettoarvo on 5 miljoonaa dollaria

Robertin kasvatti ja koulutti hänen isänsä Ruben Guerrero, joka oli entinen amatöörimestari. Hän ja hänen veljensä harjoittelivat nyrkkeilyä varttuessaan, ja hän osoitti nopeasti potentiaalia. Hän kääntyi ammattilaiseksi 18-vuotiaana ja kävi ensimmäisen taistelunsa vuonna 2001 Alejandro Cruzia vastaan, jonka hän voitti yksimielisellä päätöksellä. Hän pääsi voittoputkeen ja voitti WBC NABF:n höyhensarjan mestaruuden Cesar Figueroaa vastaan joulukuussa 2004. Hän puolusti sitä menestyksekkäästi kahdesti, mutta sitten Gamallel Diaz voitti hänet järkyttyneessä jakopäätöksessä. Hän selvisi tästä tappiosta kukistamalla Sandros Marcosin ja ansaitsi hänelle uusintaottelun Diazia vastaan, jonka hän tyrmäsi heidän taistelunsa aikana. Tämä voitto sai hänet taistelemaan IBF-mestari Eric Aikenia vastaan, jonka hän voitti teknisellä tyrmäyksellä. Sitten hän puolusti vyöään Orlando Salidoa vastaan, mutta epäonnistui – voitto oli kiistanalainen, koska myöhemmin selvisi, että Salido käytti steroideja. Robert sai sitten uuden maalin tittelistä voittaen Spend Abazia vuonna 2007. Hän puolusti titteliä vielä kerran Martin Honoriota vastaan, jonka hän voitti ensimmäisen kierroksen tyrmäyksellä. Seuraavana vuonna hän voitti Jason Litzaun ja päätti sitten luopua tittelistä noustakseen painoluokkaa ylöspäin. Hänen nettovarallisuutensa oli myös nousussa.

Vuonna 2009 Guerrero teki HBO-debyyttinsä taistellen Daud Yordania vastaan, ja taistelu päättyi "ei-kilpailuun" pääniskun vuoksi. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän taisteli Efren Hinojosaa vastaan ja silmän lähellä olevasta viillosta huolimatta hän onnistui voittamaan TKO:lla kahdeksannen kierroksen aikana. Sitten hänet valmistettiin taisteluun Malcolm Klassenia vastaan IBF:n superhöyhensarjan mestaruudesta ja hän voitti yksimielisellä päätöksellä. Seuraavana vuonna hän luopui tittelistä, koska hän ilmoitti tarvitsevansa huolta vaimostaan. Vuonna 2010 hän palasi nyrkkeilymaailmaan ja nousi kevyeen sarjaan taistelemalla Robert Arrietaa vastaan. Hän voitti ottelun ja hänet siirrettiin sitten toiseen painoluokkaan taistelemaan Joel Casamayoria vastaan juniorisarjassa. Hän voitti yksimielisellä päätöksellä ja taisteli sitten Vicente Escobedoa vastaan ja voitti uudelleen, jolloin hän sai WBO Inter-Continentalin kevyen sarjan tittelin. Vuonna 2011 hän taisteli Michael Kastidista vastaan ja sai voiton varmistaen sekä väliaikaiset WBA- että WBO-kevytsarjan mestaruudet. Hän joutui sitten hoitamaan vammaa, ja hän oli poissa kuusi kuukautta.

Paluullaan hän nousi kahdessa painoluokassa kohdatakseen voittamattoman Selcuk Aydinin ja voitti välittömästi WBC:n välisarjan mestaruuden. Sitten hän voitti Andre Buerton ja päätti haastaa Floyd Mayweather Jr:n, taistelun, jonka hän hävisi yksimielisellä päätöksellä. Hän piti vuoden tauon ja voitti sitten Yoshiro Kamegain. Robert taisteli sitten Keith "One-Time" Thurmania vastaan, taistelussa, jossa hän voitti yleisön, mutta hävisi ottelun. Yksi hänen viimeisistä taisteluistaan oli Danny "Swift" Garciaa vastaan, joka on voittamaton. Ottelun voitti Garcia yksimielisellä päätöksellä.

Hänen henkilökohtaisesta elämästään ei tiedetä paljon, paitsi että Guerreron vaimo Casey, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 2005, todettiin leukemia ja hänen täytyi hoitaa häntä jonkin aikaa.