Jon Jonesin nettoarvo: Wiki, naimisissa, perhe, häät, palkka, sisarukset

Anonim

Jonathan Dwight Jonesin nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria

Jonathan Dwight Jones Wiki-elämäkerta

Jonathan Dwight Jones syntyi 19. heinäkuuta 1987 Rochesterissa, New Yorkin osavaltiossa, Yhdysvalloissa, ja on ammattimainen sekataistelija, joka tunnetaan parhaiten osana Ultimate Fighting Championship (UFC) -sarjaa. Hänellä on pisin aktiivinen voittoputki UFC:ssä, ja hän on kaksinkertainen kevyen raskaansarjan mestari. Hän on harrastanut urheilua vuodesta 2008 lähtien, ja kaikki hänen ponnistelunsa ovat auttaneet saamaan hänen nettovarallisuutensa nykyiselle tasolle.

Kuinka rikas on Jon Jones? Vuoden 2017 lopulla lähteet arvioivat nettovarallisuuden olevan 10 miljoonaa dollaria, ja se on ansaittu enimmäkseen MMA-menestyksellä. Kun hän jatkaa uraansa, on odotettavissa, että myös hänen varallisuutensa jatkaa kasvuaan.

Jon Jonesin nettoarvo on 10 miljoonaa dollaria

Jon osallistui Union-Endicott High Schooliin, ja hänen aikanaan hän nousi huomion mestarina osavaltion painijana. Hän pelasi myös jalkapalloa tänä aikana ja ansaitsi lempinimen "Bones". Ylioppilastutkinnon jälkeen hän osallistui Iowa Central Community Collegeen voittaen kansallisen JUCO-mestaruuden. Sitten hän siirtyi Morrisvale State Collegeen, mutta keskeytti MMA-uransa. Vuonna 2008 hän teki ammattidebyyttinsä ja teki voittamattoman ennätyksen 6-0 ennen sopimuksen tekemistä UFC:n kanssa.

Jonesin ensimmäinen taistelu UFC:ssä oli "UFC 87":ssä Tomasz Drwalia vastaan, ja hän voitti yksimielisen päätöksen. Seuraavana vuonna hän taisteli Stephan Bonnaria vastaan "UFC 94:ssä", jonka hän voitti jälleen yksimielisellä päätöksellä. Hän jatkoi taistelua hyvin, mutta hänet hylättiin taistelussa Matt Hammillin kanssa useiden 12-6 kyynärpään käytön vuoksi, jotka ovat kiellettyjä Mixed Martial Arts -lajeissa. Sitten hän taisteli Brandon Veraa vastaan voittaen vahvan kyynärpään, joka mursi Veran kasvot, ennen kuin voitti entisen IFL:n kevyen raskaansarjan mestarin Vladimir Matjušenko. Vuonna 2011 hän kohtasi sitten "Ultimate Fighter" -voittajan Ryan Baderin ja Jones ojensi Ryanille ensimmäisen ammattitappionsa giljotiinikuristuksella. Samana vuonna hän voitti UFC:n kevyen raskaansarjan mestarin Mauricio “Shogun” Ruan tullakseen kaikkien aikojen nuorimmaksi UFC-mestariksi.

Jonin ensimmäinen tittelin puolustus tapahtui Quinton Jacksonia vastaan "UFC 135" -tapahtumassa, jonka hän voitti takaosan alastomalla kuristuspalautuksella, ja sitten antoi Lyoto Machidalle uransa ensimmäisen tappion Jonin toisen mestaruuden puolustamisen aikana. Useiden viivästysten jälkeen hän taisteli entisen joukkuetoverinsa Rashad Evansin kanssa, jonka hän voitti jälleen yksimielisellä päätöksellä. Sitten hän tasoitti Chuck Liddellin tittelin puolustajien lukumäärän voittaen Vitor Belfortin ennen liittymistään Ultimate Fighterin 17. kauteen. Sitten hän voitti Chael Sonnen ja tasoitti suurimman osan peräkkäisestä mestaruudesta Tito Ortizin kanssa. Jonilla oli sitten yksi kovimmista taisteluistaan Alexander Gustafssonia vastaan, ja hän voitti kiistanalaisen yksimielisen päätöksen; molemmat miehet joutuivat viettämään sairaalaan vammojen vuoksi. Toisen onnistuneen puolustuksen jälkeen hän pelasi ottelun Daniel Cormieria vastaan "UFC 192" -tapahtumassa, jonka hän voitti yksimielisellä päätöksellä ja hänestä tuli ensimmäinen henkilö, joka kaatoi Cormierin. Häneltä kuitenkin riistettiin titteli vuonna 2015 hit and run -tapahtuman seurauksena.

Jones palautettiin kuuden kuukauden kuluttua, ja hänen oli määrä taistella "UFC 200" -turnauksessa ennen kuin paljastettiin hänen rikkoneen dopingpolitiikkaa, mikä johti siihen, että hänet määrättiin vuoden pelikieltoon. Hän palasi vuonna 2017 voittaakseen UFC:n kevyen raskaansarjan mestaruuden Daniel Cormieria vastaan, mutta havaittiin, että hänen testituloksensa oli jälleen positiivinen anabolisen steroidin suhteen, mikä johti ottelun julistamiseen ei-kilpailuksi.

Hänen henkilökohtaisen elämänsä osalta tiedetään, että Jon on kihloissa Jessien kanssa, ja heillä on neljä tytärtä.