Jack Maxwellin nettoarvo: Wiki, naimisissa, perhe, häät, palkka, sisarukset

Anonim

D. Jack Maxwellin nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria

D. Jack Maxwell Wiki-elämäkerta

Hank Parker on tunnettu ammattibassokalastaja Yhdysvalloissa. Vuonna 1979 ja uudelleen vuonna 1989 Maidenin kotoisin Pohjois-Carolina voitti Bassmaster Classicin, urheilulajinsa suurimman tapahtuman. Hän on yksi neljästä onkijasta, jotka voittivat tapahtuman useammin kuin kerran. Lisäksi hän oli ensimmäinen onkija, joka voitti kilpailevan bassokalastuksen Grand Slam -turnauksen, joka sisältää Classic, B. A. S. S. Vuoden kalastaja ja B. A. S. S. SuperBass-turnaus. Hank sijoittui rahalle 76 %:ssa B. A. S. S. turnauksia, joita hän kalasti. Hänet valittiin Bass Fishing Hall of Fameen vuonna 2003 ja Legends of the Outdoors Hall of Fameen vuonna 2006. Parker on isännöinyt Hank Parkerin Outdoor Magazinea 26 vuoden ajan. Ohjelma esitetään nyt NBC Sports Networkissa ja Pursuit Channelissa; se on aiemmin esitetty Versuksessa (entinen OLN/Outdoor Life Network), ESPN:ssä ja TNN:ssä, The Nashville Networkissa (nykyisin Spike TV). Hän esiintyi myös vastustajana Super Nintendolle julkaistussa videopelissä "Bassin's Black Bass with Hank Parker". Pelissä pelaajan on ansaittava tiensä ammattibassokalastuskierrokselle, jossa hän kilpailee Parkeria vastaan. Parker asuu Union Countyssa Etelä-Carolinassa. Hänellä on neljä poikaa: Hank Parker Jr. ja Billy Parker, jotka ovat molemmat ajaneet NASCAR Busch -sarjassa, Ben Parker ja Timothy Parker, joka on taistelija MMA-radalla. Hänellä on myös tytär nimeltä Lucy Parker. Hank Jr. on kaksinkertainen kilpailun voittaja ja on nyt Roush Racingin testikuljettaja. Billyllä on sopiva lempinimi "Catfish". Pojat liittyvät myös hänen kanssaan toiseen ulkoshow'hun, nimeltään Hank Parker 3-D; tämä ohjelma keskittyy metsästykseen kalastuksen sijaan. Ohjelma esitetään NBC Sports Networkissa ja Pursuit Channelissa.