Rashad Evansin nettoarvo: Wiki, naimisissa, perhe, häät, palkka, sisarukset

Anonim

Rashad Evansin nettovarallisuus on 8,5 miljoonaa dollaria

Rashad Evans Wiki -elämäkerta

Rashad Anton Evans syntyi 25. syyskuuta 1979 Niagara Fallsissa, New Yorkin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Hän on sekataistelija, joka tunnetaan parhaiten Ultimate Fighting Championshipin (UFC) taistelijana ja The Ultimate Fighter 2 -ohjelman raskaansarjan voittajana; kaikki hänen ponnistelunsa ovat auttaneet saamaan hänen nettovarallisuutensa nykyiselle tasolle.

Kuinka rikas Rashad Evans on? Vuoden 2016 puolivälistä lähtien lähteet ovat ilmoittaneet meille nettovarallisuudesta, joka on 8,5 miljoonaa dollaria, enimmäkseen ansaittu menestyksekkäällä sekataistelulajeissa. Hän oli edellinen kevyen raskaansarjan mestari ja on voittanut lukuisia palkintoja uransa aikana. Hänellä on myös amatööripainin tausta, ja tämä kaikki takasi hänen varallisuuden asemansa.

Rashad Evansin nettoarvo on 8,5 miljoonaa dollaria

Rashad alkoi tulla tunnetuksi käydessään Niagara-Wheatfield High Schoolissa, jossa hän paini ja pääsi kahdesti New Yorkin osavaltion finaaliin. Vuonna 1999 hän kilpaili National Junior College Athletic Associationin kansallisissa mestaruuskilpailuissa ja ansaitsi 4. sijan, mutta seuraavana vuonna hänestä tuli turnauksen mestari 165 punnan painoluokassa. Myöhemmin Rashad siirtyi NCAA:n Division 1:een kilpailemaan Michigan Statesta, ja vuonna 2002 hän sijoittui neljänneksi taistellessaan useita tulevia UFC-taistelijoita vastaan. Seuraavana vuonna hän ansaitsi kolmannen sijan, erityisesti vastassaan kansallisen mestarin Greg Jonesin kanssa, jolla oli vain neljä tappiota yliopistouransa aikana.

Osana sekakamppailulajiharjoitteluaan Evans harjoitteli brasilialaista jiu-jitsua ja gaidojutsua, ja hänellä on myös karaten tausta. Vuonna 2004 Evans kokeili käsiään ammattimaisissa sekataistelulajeissa ja voitti viisi ensimmäistä otteluaan, mikä johti siihen, että hänet valittiin tosi-tv-sarjaan "The Ultimate Fighter". Evansia pidettiin altavastaajana useimmissa hänen taisteluissaan, mutta hän pääsi finaaliin kukistamalla Brad Imesin jaetun päätöksen kautta. Voitto antaisi hänelle kolmivuotisen kuusinumeroisen sopimuksen UFC:n kanssa, mikä lisäsi merkittävästi hänen nettovarallisuuttaan.

Esityksen jälkeen hän päätti pudota kevyen raskaansarjan luokkaan ensimmäisessä taistelussaan "The Ultimate Fighter" -semifinalistia Sam Hogeria vastaan. Hän voitti taistelun jaetulla päätöksellä ja taisteli sitten Stephan Bonnaria vastaan, jolloin hän sai enemmistön voiton. Kolmen kuukauden kuluttua hänen oli määrä taistella Jason Lambertia, joka oli voittoputkessa, mutta Rashad voittaisi ja tyrmäsi Lambertin toisella kierroksella. Hänen seuraava taistelunsa olisi uutta tulokasta Sean Salmonia vastaan, joka menestyi korkeakoulupainissa. Evans onnistui potkimaan Salmonia päähän toisella kierroksella ja voitti taistelun tyrmäyksellä. Sitten hän taisteli entistä kevyen raskaansarjan mestaria Tito Ortizia vastaan, ja tuomarit tekivät ottelun tasapeliin. Kaksikko sovittiin uudelleen, mutta aikatauluongelmien vuoksi se tapahtui vasta neljän vuoden kuluttua, ja sillä välin Evans taisteli Michael Bispingiä vastaan, voitti jaetun päätöksen ja saavutti sitten yllätysvoiton kukistamalla entisen mestarin Chuck Lidellin. Vuonna 2008 Evans jatkoi Forrest Griffiniä vastaan kevyen raskaansarjan mestaruudesta, tyrmäten mestarin ansaitakseen vyön.

Ensimmäisen tittelinsä puolustamisen aikana hän taisteli Lyoto Machidaa vastaan, ja se päättyi siihen, että Evans putoaisi lyöntitulvassa, kärsi uransa ensimmäisen tappion ja Machidan 15. voittoon peräkkäin. Tappion jälkeen Evans taisteli Thiago Silvaa vastaan, tällä kertaa esitellen äskettäin kehitettyjä kamppailu- ja takedown-taitojaan. Muutaman lisätaistelun jälkeen Evansin oli määrä taistella kevyen raskaansarjan mestari Jon Jonesia vastaan, ja lopulta he taistelivat huhtikuussa 2012 useiden viivästysten jälkeen, kun Evans hävisi yksimielisellä päätöksellä. Muutaman lisätaistelun jälkeen hän sai jalkavamman, joka syrjäytti hänet loputtomiin. Lopulta hän palasi taistelemaan lokakuussa 2015 häviten taistelun.

Yksityiselämästään tiedetään, että Evansilla on kaksi lasta entiseltä vaimoltaan LaToyalta (2007-12). Hänellä on myös toinen tytär edellisestä suhteesta ja poika nykyisestä. Taistelujensa lisäksi hän tekee myös jonkin verran kannatustyötä.